با خواص گیاه دارویی بابونه در طب سنتی آشنا شوید

ساخت وبلاگ

بخاطر بوی بابونه، در یونان باستان به آن اصطلاحا “سیب خاکی” گفته می شد. آنگلوساکسونها گیاه بابونه را یکی از ۹ گیاه مقدس می دانستند. بابونه در طب بیماریهای زنان نقش مهمی دارد.

قسمتهای مورد استفاده گیاه دارویی بابونه:
گلها: دارای طعم بسیار خوبی می باشد.

روغن: برای درمان بیماری های مختلفی مثل اگزما و آسم مصرف می شود. روغن خالص بابونه بسیار گران می باشد و بخاطر وجود ماده آزولن، رنگ آن آبی تیره است.

اثرات بابونه بر بدن:
ضد التهاب، ضد اسپاسم، آرام بخش، ضد استفراغ.

گیاه دارویی بابونه به صورت استعمال خارجی جهت درمان التهابهای پوست و مخاط و دیگر ناراحتیهای پوستی (مانند زخمهای جراحی) به کار میرود و به شکل خوراکی برای درمان سوء هاضمه های عصبی (در بزرگسالان و کودکان)، التهاب روده، اسهال، بیماری سفر و اضطراب خفیف مورد استفاده قرار میگیرد. روغن فرار این گیاه به صورت بخور برای درمان زکام بینی، التهاب و تحریک موجود در سیستم تنفسی تجویز میگردد.

طریقه مصرف گیاه دارویی بابونه:
ابتدا یک یا دو قاشق چایخوری گیاه بابونه را به صورت دم کرده تهیه و سه بار در روز مصرف گردد. محصولی به نام کامیلوسان که چند سال است تهیه و ارائه شده است دارای اثرات درمانی خوبی بر روی اختلالات و ناراحتیهای پوستی است. میزان مصرف، جهت استحمام نیز دم کرده ۱۰ – ۳۰% است که از ریختن ۵۰ گرم گیاه خشک در ۱۰ لیتر آب تهیه میشود. کرمها و فرآورده های نیمه جامد باید حاوی ۳ – ۱۰% گیاه خام باشند.

ویژگی (مزاج):
دارای طبیعت تلخ، گرم و مرطوبی می باشد.

هشدار:

از مصرف روغن گیاه در دوران بارداری خودداری نمایید زیرا محرک انقباضات رحم می باشد.

گیاه بابونه می تواند در هنگام تماس با پوست ایجاد حساسیت نماید.

سلامت، زیبایی و سبک زندگی سالم...
ما را در سایت سلامت، زیبایی و سبک زندگی سالم دنبال می کنید

برچسب : بابونه, گیاه دارویی بابونه, خواص گیاه دارویی بابونه, خواص گیاهان دارویی, گیاهان دارویی, خواص گیاهان دارویی در طب سنتی, طب سنتی, نویسنده : سام healthlife بازدید : 364 تاريخ : جمعه 18 بهمن 1398 ساعت: 3:51